vineri, iunie 19, 2009

Neluţu sără(cuţu`)

Ioan Ovidiu Sabău a renunţat la Dinamo înainte de a prelua echipa. Nici nu a ajuns în vestiarul jucătorilor, nici nu s-a uscat cerneala pe precontractul semnat cu acţionarii, că Neluţu a decis că nu mai e „câine până la moarte”. Declaraţiile lui Becali, acuzele dure ale acestuia, se pare că l-au determinat pe Sabău să părăsească Bucureştiul foarte repede. Şi-a luat bocceluţa şi s-a întors la Cluj.


Mitul că ar fi omorât un om cu maşina a fost acum scos la iveală. În doar două zile, Sabău a fost făcut praf prin toate ziarele, atât de sport cât şi de scandal. Imaginea de mare antrenor, clădită artificial în patru ani la Bistriţa, a fost mâzgălită în doar două zile, ruptă şi aruncată la gunoi.


La plecarea sa de la Gloria, Sabău şi-a arătat nemulţumirea că Adrian Linca a avut un război personal cu el. Acum, după ce a stat în vizorul presei centrale doar două zile, Sabău cred c
ă şi-a făcut o listă lungă cu jurnaliştii care au un război personal cu el :). Acum ar trebui să-şi dea seama cât de ridicol era când se răfuia cu „Sportul Bistriţean” şi cât de "rău intenţionată" era „o parte a presei din Bistriţa”.


Niciun comentariu: