marți, iunie 16, 2009

Neluţu printre dulăi

Sabău a plecat de la Bistriţa că s-a cam săturat să tot reconstruiască, să joace cu jucători second- hand şi să se mulţumească cu obiective minore. A plecat spre Dinamo. Cu bocceluţa-n spate, îmi părea, în aeroport, ca un căţeluş în faţa dulăilor. Aroganţa de la Bistriţa s-a transformat într-o oarecare teamă, în faţa şacalilor cu microfoane.


În Bucureşti tre` să fii tare, altfel te pierzi. Te pierzi în ironiile conducătorilor de club, în fiţele, vedetismele şi distracţiile jucătorilor. La numai o zi de când se află în capitală, Sabău a întâmpinat primul hop: “ideea lor”. “Mergem pe ideea lor, dacă mă conving că este cea mai bună, sau se va urma ideea mea, dacă vor fi convinşi că e cea mai bună. Dacă nu vom ajunge la un acord, vor trebui să-şi caute pe altcineva” declară Sabău, într-un interviu din Evenimentul Zilei.


Sabău exclude varianta reconstrucţiei echipei de la zero şi vrea să rămână o parte din jucătorii cu contracte mari de la Dinamo. De partea cealaltă, acţionarii au rămas cu buzunarele goale după ratarea titlului şi a prezenţei în Champions League. Va reuşi Sabău să se înţeleagă cu oficialii dinamovişti? Vom vedea. Un lucru e cert însă, longevitatea sa la Dinamo va depinde, în mare parte, de cum va gestiona pe viitor partea cu “ideile lor”.

Niciun comentariu: