miercuri, ianuarie 06, 2010

Anca Cârcu te iubim, că ca tine nu găsim!

Libertatea de exprimare, un drept despre care mulţi spun că l-am câştigat la Revoluţie, face ravagii. Spaţiul virtual al presei bistriţene a devenit din ce în ce mai populat. Înjurăturile, certurile şi criticile ziariştilor care se plictisesc sunt mai nou condimentate cu filozoficele cugetări ale Ancăi Cârcu. Reproduc exact una dintre cugetarile vedetei de la TV Bistrita, publicata pe site-ul televiziunii.





Vă invit să vă cruciţi:

NIMENI NU SE INTREABA DACA VA CASTIGA PDL? SAU NOI NU NE PUTEM INTREBA,PT CA PSD CUNOASTE RASPUNSUL!




"Stitii? Ne intrebam daca si noi suntem capabili sa facem lucruri impreuna? Suna foarte frumos,cuvantul asta,este superb, impreuna... Si eu zic ca e foarte buna intrebarea. Si ma-m intrebat cat de mult suntem noi impreuna? Si am observat un paradox,de exemplu aceesta al aderarii: cu cat ne apropiem,cu atat ne despartim. Ne apropiem viietile intr-o comunitate economica si ne despartim sufletele. Foarte ciudat! Ne despartim aproape iremediabil. Lumea de care ne despartim este foarte atenta la dimensiunea masurabila a vietii,dar este neatenta la ceea ce nu se poate masura si care se numeste suflet.





Suntem pe cale sa facem o casnicie nefericita pe termen lung,deoarece nu avem o limba comuna. Limba in care noi trebuie sa-i scriem lui Mos Craciun este limba crestina. Ati observat ca nu ne mai intelegem in romana? Ne trebuie dictionar roman -roman. Dar,daca vorbim in limba crestina,va spun:fratilor; si atunci se intampla o apropiere,suntem dimpreuna... Chiar ma uitam azi la o emisiune NO COMMENT la TV-BISTRITA,si am vazut-o pe Cristiana Sabau,care are o voce inconfundabila. Aceeasta mare femeie autentica a intrebat pe D-nul Tintean,Radu ,Cretu ce se va intampla daca va castiga PDL? Si, aceestii oameni care dupa parerea mea este , ca noi le dam prea multa importanta,aceestii oameni care sunt imbracatii in costume asa de frumoase ,nu au nici o legatura cu poporul roman,acestii oameni nu isi asuma faptele,ei cunosc numai : -sa nu gandim asa,vom castiga,nu trebuie sa intre aceeasta intrebare in discutii,vom castiga.





Aceesti oameni vor privi o Romania cu fata spre noi??? Propabil va intrebatii ce inseamna o Romanie cu fata spre noi ,noi omul de rand? Simplu! Sub aceeste discutii,minciunii,falsitatii,ipocrizimi se ascunde pulsul unui popor,pe care ei nu-l simt,sau nu au nici un interes sa-l simta.





Cristiana Sabau,e o insula de autentic,multora nu le place,in Romania anului 2009 ,nu se dau raspunsurii,presa nu este importanta pt politicieni,pt ei este important pe ce pun ei accentul. Raspunsul dat de unul dintr-e cei amintiti mai sus,pt mine nu au nume.. Daca ei stiu ce face sau ce facea Cristiana sau pe cine poza,masini,parcarii etc. Aceesti oameni isi vor asuma trecutul lor,fara sa priveasca sau sa vorbeasca despre trecutul altora. Suntem o specie de oameni monitorizati de niste Rezidurii Comuniste,pe care ii intereseaza aderarea,nu intrebarea--- ,iar eu spun ca aderam dar nu intram!!??..."





Si pentru cei care nu cred...






Şi asta dacă nu ştiţi cine a scris geniala opinie:





5 comentarii:

gabibiris spunea...

adevarul este ca nu e adevarat dar e adevarat dar nu chiar ,ce zice fata asta :))) cam asta am inteles eu din exprimarea mirobilanta a acestui om de televiziune:))sincer am citit de doua ori articolul si tot nu am inteles ce a vrut sa zica,inafara faptului ca i face statuie lui cristiana sabau nu am inteles mare lucru,sau probabil asta era si scopul sa fie ceva pe pagina aia si gata,deci obiectiv atins.ca e vb de aberati,insiruiri de cuvinte si ca in final nu ne-a comunicat nimic nu ai are importanta deci traiasca Anca Carcu!!

Anonim spunea...

nu mai e nimic de zis..............

Anonim spunea...

au! mai lasa-ma cu asta! s-a remarcat prin pozele 'sexy', ca daca citesti ce scrie iti vine s-o bati! nu stiu cate clase a terminat si nu inteleg cum asemenea personaj este promovatin media bistriteana.

Anonim spunea...

Anca spune lucrurilor pe nume. Felicitari ei! Ar fi cazul s[ mai incetati cu invidia!

Anonim spunea...

mirobilanta???? :)) dumnezeuleeee!!! altul... Sa inteleg ca moderarea comentariilor se bazeaza numai pe criterii empirice?...